Urban: Când Hidra socialistă este mai unită, s-a găsit Neamțu să rupă ARD

urban
urban

La numai câteva zile de la lansarea oficială,  Alianța România Dreaptă se confruntă cu scandaluri legate de  desemnării candidaților pentru parlamentarelele din 9 decembrie. Ultimul nemulțumit este chiar liderul Noii Republici, Mihai Neamțu, care a declarat că dacă nu va obține candidatura unui colegiu din Arad se gândește să candideze independent. Replica a venit imediat din partea senatorului Iulian Urban, afiliat la grupul PDL,  care a catalogat această atitudine drept ,,demnă de groapa de nisip".

Senatorul, Iulian Urban,  spune că i se pare ,,o inconştienţă maximă" ca Mihail Neamţu să afirme ca ia în calcul o candidatură independentă dacă PDL nu îi va oferi un colegiu în Arad, catalogând această atitudine drept ,,demnă de groapa de nisip", scrie NewsIn.

 ,,Neamţu, Mihail Neamţu....Chiar acum când Hidra socialistă este mai unită ca oricând susţinută de pomanagii, fripturiştii şi spălaţii pe creier de la Antene, acum când pericolul să ajungem Coreea de Nord a Europei este mai mare ca oricând, Neamţu se găseşte să spună că el rupe ARD şi pleacă cu Noua Republică dacă NU primeşte minim 15 locuri in Parlament - de parca ar fi locuri de parcare- şi colegiu garantat pentru el la Arad că aici PDL are cel mai mare număr de primari şi şanse maxime de accedere la Parlament", a scris senatorul independent afiliat PDL pe facebook.

 Urban a menţionat că i se pare o ,,inconştienţă maximă" ca "taman acum Neamţu să spulbere speranţele românilor care nu vor socialism de tip nord-coreean", susţinând că această atitudine este ,,demnă de groapa de nisip". ,,Mi se pare de o inconştienţă maximă ca taman acum Neamţu să spulbere speranţele românilor care nu vor socialism de tip nord-coreean, prin această atitudine demnă de groapa de nisip <<nu mă faceţi parlamentar , plec...>>", a opinat senatorul.

 ,,Senzaţia pe care o resimţi este aceea că este mai important postul de parlamentar decât orice, chiar cu riscul ca USL să ia vreo 70% din mandate şi să ingroape definitiv românii care muncesc, respectă legea şi plâtesc taxe şi impozite în defavoarea pomanagiilor, discriminaţilor şi celor din fun-club Felix Mafiotus", a conchis Iulian Urban.

 Preşedintele Noii Republici, Mihail Neamţu, a declarat vineri pentru NewsIn că el ,,se va bate” pentru a obţine un colegiu la Arad pentru a candida la parlamentare, susţinând că în cazul în care nu va fi posibilă o asemenea candidatură sub sigla ARD există şi ,,varianta independenţei”.

 ,,În continuare,, susţin punctul de vedere pe care l-am susţinut: ca arădean nu pot să candidez decât în Arad, singura alternativă la Arad ar putea fi Bucureştiul. Dar eu mă voi bate pentru Arad şi pentru arădeni până la capăt, până pe 30 octombrie voi insista să obţin o candidatură la Arad în cadrul Alianţei. Dacă nu va fi posibil, există şi varianta independenţei”, a spus el.

 Preşedintele Noii Republicii a precizat că opţiunea PDL Arad ,,îl exclude pe Mihail Neamţu”, iar ,,singurul om” care a fost invitat de democrat-liberali să candideze fiind Mihai Răzvan Ungureanu. ,,Deocamdată opţiunea PDL-ului îl exclude pe Mihail Neamţu”, a comentat Neamţu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel