Urmărește emisiunea live


Untold 2017. Tișe, președintele CJ Cluj: Aştept să fiu înjurat

Ajuns la cea de-a treia ediție, Untold a făcut senzație alături de sutele de mii de participanți care au ajuns pe stadionul Cluj Arena. Timp de patru zile, 200 de artiști au performat pe aproximativ 230.000 de metri pătrați de scenă, lucru de care este foarte mândru preşedintele Consiliului Judeţean Cluj, Alin Tişe.

"În anul 2009 am decis să demolăm stadionul „Ion Moina" vechi de 50 de ani. Am fost înjurat atunci de foarte mulţi nepricepuţi. Am decis să construim noul Cluj Arena şi acest lucru s-a întâmplat în 2 ani. Şi am fost înjurat din nou.

Azi, când stadionul găzduieşte aceste evenimente senzaţionale şi s-a amortizat de mult investiţia, mă bucur că a devenit un brand al oraşului. Clujul a încasat, direct şi pe orizontală, milioane de euro din acest ultim eveniment. Probabil în curând vom şti câştigul Clujului prin banii rămaşi aici.

Aştept să fiu înjurat iar. Asta mă face să înţeleg că fac lucruri bune pentru clujeni şi, totodată, să continui!", a spus preşedintele Consiliului Judeţean Cluj, Alin Tişe.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel