UNTOLD 2017. Sancțiuni aplicate în prima zi a festivalului

Untold
Untold

Forţele de poliţie şi jandarmerie au aplicat, în prima zi a festivalului Untold, 30 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de peste 14.000 lei, cele mai multe pentru încălcarea unor norme de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice.

Potrivit unui comunicat IJJ Cluj, au fost aplicate 6 sancţiuni contravenţionale pentru abateri constatate la legea privind protejarea populaţiei împotriva unor activităţi comerciale ilicite.

De asemenea, în cursul zilei de joi, prima zi de festival, au fost înregistrate 8 sesizări privind săvârşirea unor fapte penale, cele mai multe pentru deţinerea de substanţe ilegale.

În toate cazurile, cercetările se fac sub coordonarea unităţilor de Parchet competente.

În domeniul situaţiilor de urgenţă, 322 de persoane au primit îngrijiri de prim-ajutor şi asistenţă medicală în spitalul mobil, în punctele fixe pentru prim-ajutor şi prin intermediul celor 11 echipe mobile de paramedici. În şapte cazuri s-a impus transportul persoanelor la spital, afecţiunile înregistrate fiind, în general, remediate pe loc.

Nu au fost sesizate situaţii care să impună intervenţia patrulelor mobile de prevenire şi stingere a incendiilor din perimetrul festivalului, în prima zi de desfăşurare a acestuia. Pentru buna desfăşurare a acestui festival, activităţile de control pe domeniul prevenirii situaţiilor de urgenţă vor continua, punându-se accent pe înlăturarea pe loc sau în timp foarte scurt a deficienţelor constatate, se precizează în comunicatul citat.

[citeste si]

Reprezentanţii forţelor de ordine recomandă celor care urmează să participe la eveniment să-şi supravegheze obiectele de valoare, să evite implicarea în orice fel de conflict, să nu răspundă provocărilor, să nu consume băuturi alcoolice în exces sau alte substanţe interzise de lege şi să solicite sprijinul celui mai apropiat echipaj de poliţie sau jandarmerie dacă au nevoie de sprijin sau dacă sunt martorii săvârşirii unor fapte antisociale.

Organizatorii Untold estimează o participare, în toate cele patru zile ale evenimentului, de peste 300.000 de persoane.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel