Una dintre cele mai îndrăgite jurnaliste se întoarce la pupitrul ştirilor Observator

Observator
Observator

După o pauză de doar câteva luni, una dintre cele mai îndrăgite ştiriste de la Antena 1 se întoarce la pupitrul Observator. 

"În luna iulie a acestui an, colega noastră Mihaela Călin a devenit mamă pentru prima dată, dând naştere unui băieţel perfect sănătos, Petru. Acum, după aproape cinci luni de pauză, frumoasa prezentatoare se întoarce la pupitrul ştirilor Observator", au scris cei de la Observator pe site.

"Cele 5 luni de pauză de la Observator se apropie de final. Luna noiembrie înseamnă pentru mine reîntâlnirea cu voi. De luni ne vedem la Observator, la ora 16! Până atunci însă, împărtășesc cu voi ce am făcut de când nu ne-am mai văzut și vi-l prezint pe băiețelul meu. Petru a participat la prima lui ședință foto, ușoară și foarte frumoasă alături de persoane care au știut cum să îl facă să fie încântat de ce se întâmplă, deși nu prea înțelegea mare lucru", a scris Mihaela Călin pe Facebook.

De luni, înapoi la Observator 

De luni, 4 noiembrie, începând cu ora 16:00, Mihaela Călin revine la Observator. Prezentatoarea Antena 1 a mărturisit că îi este foarte dor de munca ei şi de colegi.

"Îmi e dor de colegi, îmi e dor de echipa mea, îmi e dor de desfășurătoare și public. Acum abia aștept să mă întorc iar la știri pentru ei", a declarat Mihaela Călin.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel