Un nou FOCAR de COVID-19. 22 de persoane AFECTATE

Un nou focar de COVID-19 a luat amploare la Bistriţa-Năsăud, la căminul de bătrâni din Maieru.

Trei infirmiere, o bucătăreasă şi 18 beneficiari de la Centrul Rezidenţial pentru Persoane Vârstnice "Sfinţii Zaharia şi Elisabeta" din comuna bistriţeană Maieru au fost diagnosticaţi cu COVID-19, a anunţat sâmbătă Instituţia Prefectului Bistriţa-Năsăud, după primirea tuturor rezultatelor testărilor făcute în această instituţie, devenită focar de infectare cu noul coronavirus, citează Agerpres. 

La raportarea de la ora 13,00, la acest centru fuseseră anunţate opt cazuri - cinci beneficiari şi trei infirmiere, numărul fiind dublu faţă de cel raportat în prima fază, la data de 10 iunie.

Anunțul Prefecturii din Bistrița-Năsăud



"22 persoane de la Centrul Rezidenţial pentru Vârstinici "Sfinţii Zaharia şi Elisabeta" din Maieru au fost diagnosticate cu COVID-19. Printre acestea se numără 18 beneficiari, trei infirmiere şi bucătăreasa. Toate aceste persoane diagnosticate cu COVID-19 au fost transferate la Spitalul Judeţean de Urgenţă Bistriţa pentru a primi îngrijiri specifice", a anunţat Prefectura pe pagina de Facebook.

Doar trei dintre cei 21 de beneficiari ai centrului au avut rezultate negative la testarea pentru noul coronavirus, fiind transferaţi într-un apartament pus la dispoziţie de Primăria comunei Maieru, pentru a se efectua dezinfecţia la centru.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel