Un nord-coreean a fost prins după ce a fugit din țară prin cel mai păzit punct dintre Nord și Sud

Nord-coreean prins după ce a fugit din țară prin cel mai păzit punct dintre Nord și Sud / Imagine de Free-Photos de la Pixabay
Nord-coreean prins după ce a fugit din țară prin cel mai păzit punct dintre Nord și Sud / Imagine de Free-Photos de la Pixabay

Un bărbat din Coreea de Nord a fost prins de autoritățile sud-coreene după ce ar fi traversat zona demilitarizată fortificată dintre cele două state. 

BBC informează că autoritățile din Coreea de Sud au prins un nord-coreean care ar fi traversat zona demilitarizată fortificată dintre cele două state.

Bărbatul ar fi fost urmărit de soldații coreeni timp de trei ore. Zona demilitarizată prin care a mers este plină de mine și înconjurată de sârmă ghimpată. 

Sursa citată spune că bărbatul a fost localizat lângă un punct de control din partea estică a zonei demilitarizate. Până în acest moment nu se știe dacă este un civil sau un soldat. 

„Se presupune că este nord-coreean și încercăm să aflăm mai multe detalii, inclusiv cum a traversat și dacă dorea să fugă din țară”, a anunțat armata sud-coreeană.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel