Un medic din Buzău s-a sinucis. Ce a scris în biletul de adio

Un medic din Buzău s-a sinucis, aruncându-se de la balconul unui bloc turn din cartierul în care locuia. Iulian Costiuc avea 53 de ani, a profesat mulţi ani medicina generală la Otopeni şi tocmai fusese pensionat din cauza unor tulburări psihice, declanşate se pare de moartea soţiei.

VEZI ȘI: Buzău: Accident grav din cauza furtunii. Doi oameni au murit

Scena tragediei a fost blocul 12, un imobil cu zece etaje de pe Bulevardul Nicolae Bălcescu din Buzău. Mai mulți locatari spun că mai întâi au auzit o bubuitură puternică după care au aflat și motivul: impactul puternic cu solul al unui bărbat care se aruncase de la înălțime.

O ambulanță cu medic a sosit imediat la locul tragediei pentru a-i acorda primul ajutor victimei. Manevrele de resuscitare au fost zadarnice, întrucât bărbatul suferise leziuni pe toată suprafața corpului și hemoragie internă.

Polițiștii au sosit la fața locului pentru a stabili cu exactitate împrejurările în care bărbatul și-a pus capăt zilelor. 

În buzunarul pantalonilor, au fost găsite bilețelele pe care erau scrise numere de telefon și un mesaj prin care medicul cerea iertare familiei, arată Știri de Buzău.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel