Buzău: Accident grav din cauza furtunii. Doi oameni au murit

Accident cumplit pe centura Buzăului din cauza furtunii! Doi oameni și-au pierdut viața după ce maşina în care se aflau a derapat într-o curbă, a intrat pe contrasens şi a fost izbit de un autoturism.

Doi bărbaţi din Buzău au murit după ce maşina în care se aflau a derapat într-o curbă, a intrat pe contrasens şi a fost izbit de un autoturism. Două tinere aflate în cea de-a doua maşină au ajuns la spital cu răni uşoare.

În maşina care a derapat se aflau trei persoane. Şoferul Opelului, în vârstă de 27 de ani, se pare că a pierdut controlul volanului din cauza rafalelor de vânt şi ploaie. Maşina a intrat pe contrasens şi a fost lovită de un Ford Mondeo. Unul dintre pasageri, de 41 de ani, a murit pe loc strivit între fiare. Celălalt pasager, de 24 de ani, şi-a dat ultima suflare în ambulanţă în timp ce medicii încercau să îl resusciteze. Cealaltă maşină era condusă de un medic de 31 de ani din judetul Gorj. El mergea spre Iaşi la un congres însoţit de o colegă medic rezident şi de soţie. Femeile au fost şi ele rănite şi au ajuns la spitalul de urgenţă din Buzău, dar starea lor nu este critică.

"Pe fondul neadaptării vitezei la condiţiile de drum cu carosabil umed, un şofer de 27 de ani ce se afla la volanul unui autoturism care se deplasa dinspre Râmnicu Sărat spre Ploieşti a pătruns pe contrasens şi a intrat în coliziune cu un alt autoturism, la volanul căruia se afla un şofer de 31 de ani din Gorj. Din accident a rezultat decesul a două persoane din autoturismul tânărului de 27 de ani şi rănirea a două persoane din autoturismul condus de gorjean", a declarat Remus Nicula, de la Poliţia Rutieră Buzău, scrie Adevărul.

Şoferul vinovat de accident va fi cercetat pentru ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel