Un bărbat a fost înjunghiat într-o benzinărie din Sibiu pe motiv că "a lăsat ușa deschisă"

Foto cu caracter ilustrativ de Szabolcs Toth, de la Pexels
Foto cu caracter ilustrativ de Szabolcs Toth, de la Pexels

Un bărbat de 31 de ani a fost înjunghiat, într-o benzinărie din Sibiu, pentru că ar fi lăsat ușa deschisă, iar pe cei trei agresori "îi trăgea curentul". 

În noaptea de marți spre miercuri, un bărbat de 31 de ani a ajuns la spital după o altercație cu trei indivizi, în urma căreia a fost și înjunghiat. Cei patru nu se cunoșteau, spun autoritățile. Conflictul ar fi pornit de la faptul că victima ar fi lăsat o ușă deschisă în benzinăria din Gușterița și pe agresori "îi trăgea curentul".

"O echipă complexă de polițiști din cadrul Poliției Municipiului Sibiu - Biroul Investigații Criminale desfășoară în continuare cercetări în vederea identificării și depistării celor 3 bărbați bănuiți că în seara de 8 februarie, în jurul orei 23, ar fi agresat fizic un bărbat. Conflictul a fost spontan, fără ca victima și persoanele bănuite de agresiune să se fi cunoscut anterior, și s-a produs într-o stație de alimentare cu combustibil din municipiul Sibiu", a transmis purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție al Județului Sibiu, Luciana Lazăr, potrivit turnulsfatului.ro.

Tânărul a primit tratament și se află în continuare internat în spital. "Pacientul a fost adus la SCJU Sibiu în urma unei agresiuni. Acesta a fost preluat de urgență și diagnosticat cu plăgi înjunghiate multiple, a primit îngrijirile necesare și a fost internat în cadrul Secției Chirurgie II. Este conștient, sub supraveghere și tratament", conform purtătorului de cuvânt al Spitalului Județean, Decebal Todăriță.

În imaginile surprinse de o cameră de supraveghere din locație se poate vedea cum tânărul merge spre masa bărbaților și este luat la pumni. În timpul altercației, unul dintre indivizi se trage deoparte, scoate un cuțit din geacă și îl înjunghie pe tânăr, scrie sursa citată într-un alt articol.

Cercetările continuă sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovire și alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sibiu.

VEZI ȘI: Fată de 13 ani din județul Sibiu, răpită din curtea unei case și urcată cu forța în mașină de patru indivizi. S-a constituit celulă de criză

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel