Ultim mesaj din conducerea Mediafax pentru oamenii lui Adrian Sârbu

adrian sarbu
adrian sarbu

Unul dintre managerii Mediafax urmăriți penal în dosarul MediaPro, Orlando Nicoară, a transmis un mesaj către oamenii lui Adrian Sârbu. 

Orlando Nicoară este urmărit penal în dosarul de evaziune fiscală și spălare de bani MediaPro. Prejudiciul adus statului se ridică la șase milioane de lei, în urma spălării a 15 milioane de lei. 

Cum au fost spălați 15 milioane de lei în dosarul MediaPro

Iată ultimul mesaj al lui Nicoară pentru colegii din Mediafax, potrivit paginademedia.ro

"Dragi colegi,

Saptamana aceasta este ultima pe care o petrec alaturi de voi, miercuri fiind ultima mea zi in calitate de director general al Mediafax Group/Mediafax.

Va multumesc pentru cei opt ani, va multumesc pentru ultimii +3 ani de Mediafax Group, ani in care am construit multe lucruri impreuna. Meritul pentru toate succesele este al vostru, esecurile si nerealizarile sunt ale mele.

Sper sa ramaneti un grup unit, sa construiti mai bine decat ati facut-o sub conducerea mea si sa tineti capul sus pentru ca sunteti una dintre cele mai misto echipe de pe piata in care activam.

Voi ramane cel mai mare fan al vostru si al produselor pentru care lucrati, o sa va urmaresc de la distanta si o sa va tin pumnii.

Ii multumesc Roxanei pentru tot si lui A.S. pentru increderea pe care mi-a acordat-o acum mai bine de opt ani. Le multumesc colegilor din management pentru efort, sustinere si intelegere.

Sarbatori fericite si sa aveti un an mai bun decat acesta". 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel