Urmărește emisiunea live


UE, decisiva pentru România. PAH: Se pregătește

Patrick André de Hillerin a explicat ce se va întâmpla cu România în viitorul apropiat. Jurnalistul susține că UE pregătește marea lovitură.

Patrick André de Hillerin susține că Uniunea Europeană se pregătește să nu mai dea fonduri europene, iar România s-ar afla pe lista scurtă a țărilor pentru care se închide robinetul.

Citește și: România, avertisment GRAV în PE. Articolul 7, invocat pentru prima dată

Joi ar trebui să se voteze în PE

"UE se pregătește să nu mai dea fonduri europene. Joi ar trebui să se voteze în PE un nou regulament al Comisiei Europene, prin care "țările care nu respectă statul de drept" nu vor mai primi fonduri europene.

Dar cine va decide că este sau nu respectat statul de drept? Teoretic, rapaortele vor fi făcute de organizații independente, dar deciziile vor fi luate în Consiliul UE, prin majoritate calificată, de 55%. Statele care contribuie la bugetul UE mai mult decăt primesc vor vota, mereu, pentru ca alte state să nu mai primească fonduri, e cumva basic. Așa că, orice ar face țări precum Polonia, Ungaria sau România și cine mai știe câte altele, pur și simplu nu vor avea sau nu vor fi avut bască atunci când se va vota stoparea fondurilor europene", a scris Patrick André de Hillerin pe pagina lui de Facebook.

Citește și: Mircea Pașcu, aruncă BOMBA: Verhofstadt, târg pentru Cioloș

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel