Udrea, răspuns către MRU: La viol nu ne pricepem

Elena Udrea a respins  acuzația de "viol politic" adusă de  Mihai-Razvan Ungureanu, liderul Forței Civice, care a spus ca a refuzat oferta Mișcarii Populare de "fuziune prin absorbție".

Întrebată cum comentează acuzația de "viol politic" adusa PMP, Elena Udrea a răspuns: "La viol nu ne pricepem, dacă se pricepe domnul Ungureanu, va spune dânsul. Noi credem și am crezut tot timpul că este nevoie de unitate în zona aceasta de centru-dreapta a politicii românești. (...) Ar fi fost o idee și ar fi fost nemaipomenit dacă ideea aceasta reusea, sa se faca o fuziune intre Miscarea Populara, Forta Civica, celelalte partide de centru-dreapta, nu s-a putut din cauza, uitați, unora ca domnul Ungureanu".

Elena Udrea îi consideră "orgolioși" pe M.R. Ungureanu, pe prim-vicepreședintele PNL, primarul Klaus Iohannis, și președintele PSD, premierul Victor Ponta. In opinia sa, Klaus Iohannis e mai orgolios decât Victor Ponta.

Senatorul Mihai-Răzvan Ungureanu a anunţat sâmbătă, la Sibiu, că Mişcarea Populară, PDL şi PNŢCD au dorit 'fuziunea prin absorbţie' a Forţei Civice, lucru pe care îl consideră de neacceptat, scrie Agerpres

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel