TVR se pregătește de insolvență! Anunțul lui Tărceanu, chiar la televiziunea publică

Se pregătește legislația pentru intrarea în insolvență a televiziuni publice. Călin Popescu Tăriceanu, șeful Senatului, a declarat în emisiunea Între bine și rău de la TVR 1 că se pregătește modificarea legislației astfel încât postul public, care a ajuns la datorii de peste 150 de milioane de euro, să poată intra în insolvență.

„Până luni voi pregăti pachetul de modificări legsislative la legea de funcționare a televiziunii în așa fel încât această procedură (de insolvență - n.r.) să poată fi demarată.", a spus șeful Senatului la emisiunea moderată de Liviu Mihaiu, scrie paginademedia.ro.

Acesta a mai precizat că va exista și o mențiune în cazul insolvenței TVR: „Voi pune o prevedere explicită potrivit căreia televiziunea publică nu poate să fie declarată în faliment, având în vedere că este o instituție de interes public."

TVR e în faliment nedeclarat, a spus Tăriceanu, care a acuzat prostul management al televiziunii publice din ultimii ani și a recunoscut că taxa tv trebuie mărită. Cu o condiție: ca TVR-ul să livreze conținut de mai bună calitate.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel