Tuncay Ozturk, evacuat din apartamentul închiriat în Primăverii

Foto: cancan.ro
Foto: cancan.ro

Tuncay Ozturk, fostul soț al Andreei Marin, a fost nevoit să elibereze apartamentul din Primăverii, unde se refugiase după divorțul de "Zâna surprizelor".

Potrivit  cancan.ro,  între fizioterapeut şi proprietarul apartamentului ar fi izbucnit un conflict de natură financiară.

Motiv pentru care turcul a fost nevoit să părăsească imobilul unde s-a "refugiat" după divorţul de prezentatoarea TV. A fost nevoie de două camioane pentru ca obiectele din apartament să poată fi mutate la noua destinaţie în condiţii de deplină siguranţă.

În apartament, Tuncay avea lucruri fragile şi valoaroase, astfel că s-a văzut nevoit să apeleze la o firmă profesionistă de relocări.

[citeste si]

Tuncay a primit, astfel, o nouă lovitură după ce asistenta sa, Sandra, a plecat în Anglia alături de prietenul oficial. De altfel, săptămâna trecută, fostul soţ al Andreei Marin a postat pe contul personal de socializare un anunţ prin care informează reprezentantele sexului frumos că postul de asistent manager şi marketing manager este disponibil la cabinetul pe care o deţine. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel