TULBURĂTOR! Dana Chera și imaginile care au șocat-o: Nu mi-am bătut joc de ai mei!

Dana Chera
Dana Chera

Dana Chera a transmis un mers ferm în contextul imaginilor cu „oameni la chefuri” în pandemie.

„Am mers la farmacie să cumpăr mănuși. A câta cutie?! Prețul? Peste 80 de lei. Așa cere guvernul, așa fac! Măștile sunt pe terminate. O să cumpăr altele! Așa cere guvernul, așa fac! Și, în timp ce eu fac toate astea și îmi educ copiii, la vârsta teribilei nevoi de independență pseudo atotștiutoare, să respecte regulile, semeni de-ai mei strigă revoluții. Ies fără măști, se pupă pe gură în piețe și parcuri, într-o frăție nebună a eliberaților din izolare. Eu nu știu dacă guvernul are totală dreptate. Și pot număra, ca toți revoltații, multe gafe și bâlbâieli. Dar nu pot respecta doar legea care îmi convine, când îmi convine.

Eu nu știu dacă, precaută fiind, n-oi avea chiar eu COVID la un moment dat. Dar știu că nu mi-am bătut joc de ai mei și de ceilalți. Și, dacă se va întâmpla, e doar pentru că nu poți controla tot.

Așadar imaginile cu oamenii la chefuri publice, în plină pandemie, mă lasă descumpănită. Și ce mă înfricoșează de-a dreptul este că tinerii joacă în acest film de proastă calitate. Râsetele lor insolete mă fac să mă gândesc de două ori când vine vorba de încrederea în ziua de mâine. Și, ca mine, poate și voi”, a scris Dana Chera pe danachera.ro.

Văd cum doctori se izolează de ai lor cu lunile pentru că sunt în primă linie. Aud cum alți colegi de-ai lor investesc sute de milioane în materiale de protecție pentru ei și pacienți ca să-și poată face meseria. Știu oameni care și-au închis afaceri. Aud cum ditamai fabricile suspendă producția pentru că salariații lor s-au îmbolnăvit. Mă uit la părinții nostri și-i văd topiți de dor să ne vadă și își reprimă dorințele pentru că înțeleg situația. Revoluția izolaților nu e un protest. E inconștiență! Pe de-altă parte, cei care conduc ar trebui să priceapă în ceasul al 12-lea: nu poți minți națiunea zeci de ani și s-o furi fără rușine și să ai pretenția ca, atunci când arde, poporul, la unison, să deă cu apă! NU ! Totul are un decont!”, a continuat Dana Chera.

„E pandemie, oameni buni, sau nu e?! E despre viața noastră precauția? Bunul simț? Despre asta e vorba la firul ierbii! În rest, balamuc!”, a conchis Dana Chera. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel