Tudor Chirilă, SCANDAL la Digi: Ați vrut să iasă CIRC după emisiunea asta!

A fost mare circ într-o emisiune de la Digi unde a fost invitat Tudor Chirilă care s-a enervat cumplit pentru modul în care a fost tratat.

Tudor Chirilă a fost invitat la Digi FM. Prezentatorii emisiunii au făcut glume pe seama cântărețului și, până la urmă, împreună au decis că ar fi mai bine să încheie ediția.

Una dintre glumele care l-au indispus a fost: "Ştiţi care este cel mai bun album cu Tudor Chirilă? E albumul ăla cu poze în care apare şi Andreea Raicu". Cântărețul n-a mai putut suporta și i-a cerut prezentatoarei foaia de pe care citea glumele spunând: "Dar nu vrei să îmi dai să le citesc eu că parcă tu mă adormi". Mai mult decât atât, Tudor Chirilă a zis că fata care citea este "leșinată". 

"Mi se pare de căcat! Am râs la gluma cu Andreea Raicu... mi s-a părut extraordinar... Mi se par de căcat fazele astea cu fostele iubite și amestecul lor în niște glume care și-așa sunt slăbuțe. Hai las-o așa, de căcat, cum a fost! M-am supărat pentru că eu în general nu transform lucrurile intime în circ. Faptul că am avut o iubită publică nu are nicio legătură. Am venit să vorbim de muzică, nu să facem glume de căcat. Nu cred că vă interesează că lansez eu un album în limba engleză. Vă interesează doar să iasă circ după emisiunea aceasta și ați reușit. Nu am venit să ascult niște glume de la o leșinată. Umorul vostru este slab", a zis Tudor Chirilă. Apoi emisiunea de la Digi FM s-a încheiat.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel