Tudor Chirilă, NERVOS pe Digi. Ce a urmat după emisiune-VIDEO

După scandalul de la Digi unde Tudor Chirilă s-a enervat din cauza glumelor făcute despre viața lui, a urmat o serie de reacții.

Pe pagina de Facebook a postului, oamenii care au urmărit emisiunea cu pricina și-au dat cu părerea, unii l-au criticat pentru modul în care cântărețul a reacționat, alții, mai puțini la număr, au zis că prezentatorii au dat-o în bară. Poate fi surprinzător faptul că doar un număr mic de internauți i-au dat dreptate lui Tudor Chirilă.

"Credeam ca simtul umorului este mult mai dezvoltat la Chirila. Sunt putin dezamagit" - a scris un internaut căruia cântărețul i-a răspuns: "depinde ce înțelegi prin umor". Tudor Chirilă a fost extrem de deranjat atunci când, într-una dintre glume, s-a făcut referire la fosta lui iubită Andreea Raicu.

Iată ce au mai scris internauții:

"Clar, umorul bun e ala pe care-l faci tu cand te smiorcai si te strambi ca toate animalele la Vocea. Te-ai suparat ca un copil mic, un om matur isi asuma cam tot ce a facut in viata asta. Ti-a zis de Raicu, asa, si? Fasss, o furtuna intr-un pahar cu apa. Mai degraba tu ai creat circul, oamenii s-au straduit sa fie cat se poate de calmi si de profi la ifosele tale. Daca erai destept le raspundeai si tu tot in glume, sau macar vreo ironie fina, ceva acolo care sa ateste ca stii sa intorci glumele, insa tu ai dat cu ghioaga. Imaginea generala a ramas ca te-au alintat pe crestet sa-l potoleasca pe puiutul suparacios";

"Tudor, asta, se crede buricul pamantului sau mai bine zis cel mai tare din Romania! un fraier... ca mai mereu";

"Tudor are dreptate, duduia care citea glumele chiar era lesinata!";

"Vaai, ce s-a suparat domnisorul... artist sensibil dom'le! Daca dintr-atat a picurat lacrimi ce va face cand o sa vada vanzarile noului album?";

"Ce intepat e! Nu stie sa intoarca o gluma! Chiar a fost nevoie sa o jigneasca pe fata? Mai cata frustrare...";

"Toate glumele au fost de cacat";

"Ce diva e Chirila asta ! Si ce impresii ! :) Foarte buna gluma cu "schimbatul becului". Pentru un om "umblat" care inregistreaza pe "afara" nu prea e familiar cu conceptul de "roast". Chiar daca unele glume au fost putin deplasate, un om cu simtul umorului are suficienta incredere in propria persoana incat sa nu sa se simta afectat, si sa le ia ca atare, ca glume. Repet, o diva!";

"Nu mai vine nimeni in emisiunea voastra" - menționăm că aceste comentarii au fost postate pe pagina de Facebook Digi FM, de persoane care au văzut emisiunea.

Amintim că Tudor Chirilă a fost invitat la Digi FM. Prezentatorii emisiunii au făcut glume pe seama cântărețului și, până la urmă, împreună au decis că ar fi mai bine să încheie ediția.

[citeste si]

Una dintre glumele care l-au indispus a fost: "Ştiţi care este cel mai bun album cu Tudor Chirilă? E albumul ăla cu poze în care apare şi Andreea Raicu". Cântărețul n-a mai putut suporta și i-a cerut prezentatoarei foaia de pe care citea glumele spunând: "Dar nu vrei să îmi dai să le citesc eu că parcă tu mă adormi". Mai mult decât atât, Tudor Chirilă a zis că fata care citea este "leșinată".

"Mi se pare de căcat! Am râs la gluma cu Andreea Raicu... mi s-a părut extraordinar... Mi se par de căcat fazele astea cu fostele iubite și amestecul lor în niște glume care și-așa sunt slăbuțe. Hai las-o așa, de căcat, cum a fost! M-am supărat pentru că eu în general nu transform lucrurile intime în circ. Faptul că am avut o iubită publică nu are nicio legătură. Am venit să vorbim de muzică, nu să facem glume de căcat. Nu cred că vă interesează că lansez eu un album în limba engleză. Vă interesează doar să iasă circ după emisiunea aceasta și ați reușit. Nu am venit să ascult niște glume de la o leșinată. Umorul vostru este slab", a zis Tudor Chirilă. Apoi emisiunea de la Digi FM s-a încheiat.

Dumneavoastră cine credeți că are dreptate în acest scandal?

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel