Tudor Chirilă, moment răvășitor pe scenă, la concert. Ce s-a întâmplat

Tudor Chirilă a susținut un concert de anvergură la Sala Palatului, acolo unde fanii artistului s-au adunat pentru a-l urmări și pentru a cânta alături de el cele mai frumoase piese din repertoriu.

[caption id="attachment_402184" align="aligncenter" width="584"] Foto: Facebook Vama. Doru Oprisan   //  https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10151850703842759&set=pb.117195717758.-2207520000.1387448715.&type=3&theater[/caption]

Printre multele momente inedite care i-au ținut pe cei din public cu ochii ațintiți spre scenă, la un moment dat s-a întâmplat ceva care i-a făcut pe mulți să aibă lacrimi în ochi. Tudor Chirilă, înainte de a cânta piesa "Între cer și trecut" - melodie care este despre tatăl său plecat dintre noi mult prea devreme - a rostit câteva cuvinte emoționante.

"Urmează un cântec mai puţin frecventat de publicul nostru şi poate necunoscut unei părţi a publicului. Este una din piesele care ne defineşte de pe discul 2012 şi care împlineşte sonor această formaţie. Noi căutăm din greu o identitate sonoră într-o lume cu foarte multe genuri, sunete şi sound-design. Versurile sunt inspirate dintr-o idee uşor psihanalitică conform căreia de multe ori când crezi că ai terminat cu trecutul, n-a terminat trecutul cu tine. De foarte multe ori trebuie să recurgi la o întoarcere în trecut pentru a-ţi putea rezolva nişte probleme din prezent", a spus Tudor Chirilă cu lacrimi în ochi.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel