Tudor Benga, deputat, îşi va dona mărirea de salariu

Deputatul Uniunii Salvaţi România (USR) Tudor Benga a anunţat vineri, într-o conferinţă de presă, că va dona suma de 840 de lei net pe care a primit-o odată cu mărirea salarială

Deputatul susţine că nu i se pare normal ca la unele categorii sociale veniturile să scadă odată cu aplicarea Legii salarizării, în timp ce veniturile parlamentarilor au crescut.

Nouă, parlamentarilor ne-a crescut indemnizaţia începând din luna ianuarie 2018 cu suma de 840 de lei net, faţă de decembrie 2017, în timp ce la alte categorii sociale veniturile au scăzut. Eu am deschis discuţia asta cu oamenii pe care îi reprezint şi intenţia mea este să donez această diferenţă de 840 de lei lunar, pentru că pur şi simplu, în contextul în care ne găsim în momentul de faţă, nu este în regulă faţă de nimeni. Genul acesta de haos trebuie să înceteze. Cât timp ne va lua să reparăm tot ce a stricat PSD-ul rămâne de văzut, a declarat deputatul USR.

Referitor la situaţia creată de legea salarizării, sursa citată a afirmat că USR a votat şi împotriva legii salarizării şi împotriva modificării Codului fiscal, avertizând din capul locului că bulibăşeala va fi maximă.

"Bulibăşeala va fi maximă"

Noi am votat şi împotriva legii salarizării şi împotriva ordonanţei cu privire la revoluţia fiscală şi am avertizat din capul locului că bulibăşeala va fi maximă. Ceea ce ştim clar în momentul acesta este că sunt categorii semnificative de angajaţi care vor suferi scăderi salariale. Ceea ce ştim iarăşi este că munca part-time va fi îngreunată, finanţarea ONG-urilor va fi îngreunată, deci este foarte clar că angajaţii la stat sau la privat, firmele, ONG-urile vor avea probleme, Este cert că se vor pierde locuri de muncă din această cauză. Ei vin acum şi peticesc fie prin OUG sau prin alte legi toate lucrurile pe care le-au stricat, iar antreprenorii cer în continuare predictibilitate, nu haos , a arătat deputatul USR.

[citeste si]

El a adăugat că OUG dată joi de Guvern îi pune pe angajatori într-o situaţie delicată, având în vedere că vor plăti diferenţa pentru salariile part-time. Păi nu te poţi aştepta ca oamenii să muncească şi să-şi plătească taxele în condiţiile în care tu îţi baţi joc de ei în halul ăsta, a concluzionat deputatul Tudor Benga.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel