Trupa Spice Girls se reunește

 Componentele grupului britanic Spice Girls s-au reunit vineri pentru prima dată după anul 2012 şi au anunţat public că vor să lucreze din nou împreună, informează AFP. 

Cele cinci membre ale grupului - Victoria Beckham, Melanie Brown, Emma Bunton, Melanie Chisholm şi Geri Horner -, care au avut mare succes în anii 1990, s-au reunit în reşedinţa pe care Geri Honer o deţine într-un cartier din nordul Londrei, în prezenţa fostului manager al trupei, Simon Fuller. 

Spice Girls, un grup pop înfiinţat printr-un casting în 1994 şi care a avut succes pe plan internaţional încă de la primul single pe care l-a lansat, intitulat "Wannabe", a publicat online mai multe fotografii ce au fost realizate în timpul acestei întâlniri speciale. 

"Am petrecut o după-amiază minunată vorbind despre vieţile noastre din prezent şi amintindu-ne de momentele extraordinare petrecute împreună", au declarat cele cinci artiste într-un comunicat difuzat de agentul lor.

Spice Girls, interes general în întreaga lume

"Suntem în continuare uluite de interesul generat de Spice Girls în lumea întreagă", au afirmat componentele acestui grup feminin, care a vândut peste 85 de milioane de albume pe plan mondial, un record pentru această categorie. 

Potrivit aceluiaşi comunicat, "a venit momentul să analizăm noi oportunităţi pentru a face anumite lucruri împreună". 

"Am fost toate de acord pentru a spune că există încă multe posibilităţi interesante şi care corespund celor de la originea trupei Spice Girls, întărind în acelaşi timp mesajul nostru de emancipare feminină, adresat generaţiilor viitoare", au adăugat cele cinci membre ale formaţiei britanice. 

Planuri

Pe o reţea de socializare, Emma Bunton a promis că "viitorul va fi 'spicy' ('picant')", iar Geri Horner (fostă Halliwell) a afirmat că Girl Power (puterea femeilor) este "în viaţă şi în stare bună de sănătate". 

Potrivit cotidianului britanic The Sun, cele cinci artiste au demarat proiecte ce prevăd apariţii la televiziune în China, contracte de publicitate şi compilaţii care vor include unele dintre cele mai de succes cântece din repertoriul lor, relatează Agerpres.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel