Trump Tower, măsuri fără precedent de securitate

Secret Service și Poliția din New York au introdus măsuri de securitate în jurul clădirii Trump Tower, situată pe Fifth Avenue, unde locuiește președintele ales al SUA, Donald Trump, a relatat The New York Times.

Circulația în intersecția dintre Fifth Avenue și 56th Street din Manhattan, din fața Trump Tower, este acum restricționată, fiind instalate baraje rutiere și desfășurați o mulțime de polițiști, unii într-o ținută tactică redutabilă.

Chiar și spațiul aerian de deasupra clădirii Trump Tower este restricționat, fiind declarat miercuri spațiu aerian de apărare națională de către Administrația Federală a Aviației (FAA).

Guvernul Statelor Unite ar putea recurge la forța extremă împotriva unui aparat de zbor dacă se constată că el reprezintă o amenințare iminentă, a avertizat FAA într-o notă către piloți.

[citeste si]

Restricțiile vor fi ridicate pe 21 ianuarie, la o zi după ce Donald Trump se mută din Trump Tower, de la adresa 725 Fifth Avenue, la adresa 1600 Pennsylvania Avenue NW, la Casa Albă, în Washington.

Este vorba de următoarele câteva luni, după care Donald Trump merge să locuiască la Casa Albă, declara joi, într-o conferință de presă, primarul orașului New York, Bill de Blasio. Între timp, poliția din New York, în colaborare cu Secret Service, a pus la punct un plan de securitate foarte puternică. Da, vor exista unele perturbări, dar să privim partea cea bună a lucrurilor. Se apropie oricum sărbătorile. În tot centrul orașului va fi oricum agitație, a adăugat primarul.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel