Tren deraiat la Băile Herculane. Mărturie: "Femei cu mâinile însângerate trăgeau de rugi ca să poată scăpa"

Oamenii au fost terifiați că, deși au scăpat după deraierea trenului, vor muri într-un incendiu, mărturisește unul dintre cei care au trecut prin acest accident.

Cântăreața Lia Lungu, stabilită de peste 20 de ani în Statele Unite ale Americii și aflată ieri seara în trenul care a deraiat, a povestit ce s-a întâmplat, scrie hotnews.ro.

CITEȘTE ȘI: Tren deraiat la Băile Herculane. Trei vagoane ale rapidului de Timișoara, avarite

"Oamenii s-au speriat de fum, pentru că o ceață completă a învăluit primul vagon. Toți au zis: ia foc, să fugim! (...) Nu știau ce să facă, au vrut să fugă. Erau rugi de mure, am văzut femei cu mâinile însângerate ținându-se de acei rugi ca să poată scăpa", a mărturisit ea.

"M-a șocat și faptul că s-a întârziat cu o soluție din partea autorităților, dar mi s-a părut cu atât mai grav faptul că nimeni nu ajuta pe nimeni. Am stat în tren mai bine de o oră, pentru că era mai sigur trenul decât să stai în marginea străzii și să nu fii protejat de nimeni. Erau oameni în vârstă care nu își puteau duce bagajele, era povârnișul stâncos și nu puteai să ajungi nicăieri decât cu ajutor. Au venit două autobuze din Herculane, dar care ne cereau bani. Au venit apoi imediat taximetriști, veneau din toate părțile și ziceau: pentru 50 de lei vă duc în Herculane. În condițiile în care nu erau mai mult de trei kilometri. Nu poți să fii un corb care te uiți la un cadavru", a mai spus cântăreața.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel