Tratament pentru virus: CUIȘOARE. Mircea Badea: ”Cretinism” / Replica lui Val Vâlcu: ”Virusul chiar cedează așa!”

Mircea Badea
Mircea Badea

Mircea Badea a citit, de pe Facebook, tratamentul pentru virusul gripal.

"N-am văzut atâta revărsare de cretinism pe Facebook... Uneori este foarte amuzant, alteori te mai enervezi așa...”, a spus Mircea Badea după aceea a prezentat o postare care circulă pe rețeaua socială:

"Virusul gripal care circulă este rezistent la tratamentele obișnuite naturiste sau alopate: nu cedează nici la usturoi, ceapă, bitter suedez, echinaceea, apa cu sare, etc. De medicamentele din farmacii nu mai vorbesc că parcă agravează starea iar antibioticele pot masca pneumonii foarte grave.


Dar cedează la... CUIȘOARE!


Puneți 2-3 cuișoare într-o cană + orice ceai doriți (echinaceea, tei, mușețel etc.) și turnați apă clocotită (nu fierbeți cuișoarele, doar opăriți-le) apoi ronțăiți 1-2 cuișoare, încet, mărunțite, ținute în gură cât mai mult timp și apoi înghițite.


Repetați de 3-4 ori pe zi și neapărat înainte de culcare (cei ce se știu alergici la ceva - orice- să încerce inițial doar cu o jumătate de cuișor și să vadă reacția). În 2 zile sunteți sănătoși."

După ce a citit ”tratamentul-miracol”, realizatorul TV a zis: ”Suntem în anul 2020, avem tot felul de aplicații, dar noi încă o ardem cu cretinisme... cu codița-șoricelului. Fără antibiotice a murit Ștefan cel Mare. Sigur și el avea rostopască și altele din solul planetei. În 2020, sunt unii convinși că dacă ții trei cuișoare în gură ți-a trecut whateverul. Absolut fabulos. Mulți din România nu se vaccinează antigripal... mai bine storc o lămâne.”

Jurnalistul Val Vâlcu are o replică pentru Mircea Badea

”Sunt rețete verificate în sute de ani. Virusul chiar cedează la cuișoare! La cuișoare de SICRIU! Cum se folosesc? Le bați în sicriu și trece virusul. De tot. Odată ce virusul moare... moare și bolnavul”, a spus Val Vâlcu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel