Trăistariu, gest impresionant pentru maidanezi. Toți au rămas uimiți

646x4045
646x4045

De nenumărate ori, Mihai Trăistariu a dovedit că este un om cu suflet mare, dar de această data, gestul pe care l-a făcut a impresionat pe toată lumea. 

[caption id="attachment_403888" align="alignleft" width="310"] FOTO: Adevarul.ro[/caption]

Artistul a fost un fel de Moș Crăciun pentru cățeii fără stăpân de la un adăpost din Constanța. Cântărețul a oferit mâncare, paie pentru așternuturi, dar și medicamente. Mai mult decât atât! Mihai Trăistariu a decis să adopte un patruped pe care l-a botezat “Mihăiță”.

Căţelul de rasă a fost găsit abandonat în apropierea unei Secţii de Poliţie din Constanţa. Locatarii din zonă au sunat la 112 şi au anunţat că un câine potenţial periculos umblă pe străzi. Patrupedul era speriat şi atunci când a ajuns la Biobază s-a mai liniştit şi şi-a arătat firea jucăuşă, scrie Adevarul.

Mihai Trăistariu l-a adoptat "la distanţă" și astfel se va ocupa de plata mâncării şi a tratamentului de care cățelușul va avea nevoie. Taxele lunare sunt de aproximativ 180 lei. Artistul spune că vrea să discute cu reprezentanţii Primăriei Constanţa pentru a facilita acest sistem de adopţie la distanţă. Ideea a fost aplicată cu succes în Bucureşti, iar aplicarea ei la Constanţa ar duce la eliminarea eutanasierii câinilor fără stăpân.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel