”Trăiește-ți viața” - PRO TV. Laura Cosoi, despre emisiunea cu Cabral

Laura Cosoi a făcut mai multe dezvăluiri despre emisiunea ”Trăiește-ți viața” pe care o va prezenta alături de Cabral.

”De câteva zile totul se învârte în jurului unui nou proiect care se pregătește să prindă aripi. "Trăiește-ți vara" este o emisiune interactivă, care va fi difuzată în direct la PRO TV, de luni până vineri, de la ora 17:30, de pe plaja din Mamaia.

Eu și Cabral vom fi gazdele show-ului și vom avea invitați pe care-i vom provoca să participe la tot felul de activități și concursuri pe litoralul Mării Negre.

VEZI ȘI: PRO TV, o nouă emisiune cu Cabral și Laura Cosoi

Va fi o emisiune estivală unde voia bună şi distracţia vor fi punctele cheie. Vom avea o mulţime de surprize pentru telespectatori, invitaţi de seamă, reportaje speciale, muzică de calitate şi astfel sunt convinsă că cele cinci săptămâni petrecute pe malul marii vor trece pe nesimţite.

În același timp, emisiunea va acoperi toate evenimentele interesante de pe litoral, precum petrecerile din cluburi, festivaluri și concerte, cele mai în vogă prezentări de modă sau concursuri de frumusețe, toate relatate de reporterul special, Bianca Lăpuște.

Alături de noi vor mai face parte din echipa Florin Scripcă, cunoscut drept Chef FOA, noul membru al juriului MasterChef, dar și George Buhnici cu mult îndrăgita rubrică "I like IT".

VEZI ȘI: PRO TV primește o lovitură dură de la Antena 1

Așadar, din 28 iulie, PRO TV dă startul celui mai spectaculos show al sezonului, "Trăiește-ți vara", emisiune condimentată de participarea celor mai apreciate vedete ale momentului, hotărâte să aducă distracția în casele românilor, alături de informaţii utile din diverse domenii”, a scris Laura Cosoi pe blog.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel