Traian Băsescu: Am un regret, e prea scurtă campania

basescu_masina
basescu_masina

Președintele Traian Băsescu regretă că este prea scurtă campania pentru referendumul din 29 iulie, întrucât cetățenii abia acum încep să înțeleagă că votul lor nu va fi pentru Băsescu, ci pentru România.

Întrebat sâmbătă seară de jurnaliști ce mai are pregătit pentru ultima săptămână de campanie, dacă se simte obosit și dacă mai are energie, președintele suspendat Traian Băsescu a răspuns de la volanul mașinii sale: Dacă am un regret, e că e prea scurtă campania. Eu abia acum am posibilitatea, ca om liber de constrângerile funcției prezidențiale, să explic și ceea ce am făcut bine și ceea ce românii consideră că nu am făcut bine și au suferit din cauza asta. (...) Mi-ar mai fi trebuit vreo 2 săptămâni de campanie, din păcate nu am avut decât 20 de zile”, a afirmat Traian Băsescu.

La întrebarea cum i-a simțit pe români, președintele suspendat a cerut să răspundă la sfârșitul campaniei, recunoscând, totuși, că românii nu mai au față de el aceeași căldură ca în 2007, deși parcă încep să se deschidă și să asculte.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel