TRAIAN BĂSESCU, acuzat de ÎNALTĂ TRĂDARE de către ADRIAN URSU, după declarațiile pe tema LUKOIL

Președintele Traian Băsescu este acuzat de înaltă trădare de către jurnalistul Adrian Ursu, după declarațiile făcute joi de șeful statului.

Citește și: Băsescu calcă în picioare magistrați ai CSM: "Minte! Intră, frate, în politică!". Avertisment: "Dacă se repetă…"

Adrian Ursu a argumentat acuzația de înaltă trădare arătând că, "prin această ieșire dementă de astăzi", președintele Traian Băsescu ar alunga investitorii străini din România.

"Dovada înaltei trădări, căci e vorba de o înaltă trădare, este ceea ce face prin această ieșire dementă de astăzi Băsescu Traian, prin a alunga investitorii străini.

Nu e vorba de Lukoil aici, e vorba de orice investitor care în clipa de față probabil se întreabă dacă n-ar trebui să strângă și el fabrica, rafinăria, ce o avea pe aici prin România, și să fugă mâncând pământul dintr-o țară unde o judecătoare, judecătoarea Camelia Bogdan, (...) scrie negru pe alb în acea motivare de sentință, în dosarul Telepatia, că ar trebui confiscate toate proprietățile și arestați toți cei care au cumpărat societăți după aceeași metodă după care a fost privatizat Institutul de Cercetări Alimentare", a declarat Adrian Ursu, în ediția de joi a emisiunii "100 de minute", de la Antena 3.

Vezi și: Băsescu: Lukoil, practică "putiniană" de șantaj. Guvernul să preia Petrotel

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel