Tragedie pe calea ferată. Cine era femeia care s-a sinucis împreună cu copiii

Cumnatul femeii, care s-a aruncat în fața trenului împreună cu cei trei copii, a declarat, pentru Antena 3, că aceasta era însărcinată și că rudele ei nu au acceptat niciodată căsătoria cu soțul ei, care era de etnie romă.

UPDATE: Femeia era depresivă, fiind internată de două ori la Spitalul Obregia. De asemenea, aceasta se pocăise de ceva vreme.

"La început, când s-au cunoscut, nu au fost de acord părinții ei. Era mai tăcută. Vorbea doar cu noi. Era mai timidă, rușinoasă. (...) Era însărcinată. Ce știu de la fratele meu, acum vreo lună de zile m-a rugat să îl împrumut cu niște bani. Nu voia să mai facă un copil. Nu am avut bani atunci să îl ajut. Și a spus atunci, uite, Robert, din cauza ta trebuie să lăsăm și copilul asta. Oricum, așa vrut Dumnezeu", a spus cumnatul femeii.

Potrivit sursei citate, femeia ar fi înaintat o acțiune de divorț în 2009, din cauza soțului gelos, însă a renunțat la ea. Mai mult, oamenii din localitate susțin că aceasta își dorea să pună capăt unei hărțuiri.

Fratele femeii care s-a aruncat în fața trenului: Nu avea supărări!

"Nu știu nimic. Eu ieri am venit de la mare. Era acasă. Se înțelegea bine cu bărbatul ei. Avea trei fete. Nu era însărcinată. Poate, ferească Dumnezeu, e vorba de altcineva", a spus bărbatul  pentru Antena 3.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel