Tragedia din Colectiv, tema unui documentar Discovery. Când se va difuza

Discovery Networks lucrează în România la realizarea unui documentar despre tragedia din clubul Colectiv, care a avut loc pe 30 octombrie 2015, provocând moartea a 63 de persoane şi rănirea gravă a altor câteva zeci.

Potrivit paginademedia.ro, documentarul va avea premiera în România pe Discovery Channel în această primăvară, iar difuzarea mesajelor comerciale va fi întreruptă pe toată durata difuzării. 

Documentarul este comisionat de către Discovery Networks unei echipe românești de producție condusă de Mișu Predescu, fost producător la Pro TV, un veteran al industriei de profil, cu mai bine de 20 de ani de experiență în domeniul producției TV internaționale.

De asemenea, consultant al proiectului va fi Nick Allder, un expert internaţional în efecte speciale şi probleme ce ţin de siguranţă, multiplu premiat pentru producţii precum "Alien" (1979) şi "Al cincilea element" (1997).

Documentarul își propune să prezinte în ordine cronologică faptele unanim recunoscute care s-au petrecut în noaptea respectivă în clubul bucureștean, evenimentele fiind relatate din perspectiva martorilor care au participat la ele.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel