Traficul rutier şi feroviar dat peste cap în Ialomiţa de un tren care s-a defectat

Mihai Ciobanu / 02 oct 2019 / 18:35 Salveaza PDF Comentarii
Foto cu caracter ilustrativ
Foto cu caracter ilustrativ

Traficul rutier şi feroviar este afectat în judeţul Ialomiţa ca urmare a defectării unui tren de marfă, în momentul de faţă blocat pe linia curentă.

Update: Traficul feroviar a fost reluat în condiții normale pe secția de cale ferată 804, în zona localității Țăndărei, în judeţul Ialomița. De asemenea, și circulația rutieră a fost reluată pe DN2A. Anterior, un tren marfar care circulă pe relația Agigea – Sfantu Gheorghe s-a defectat în linie curentă.

Ştirea iniţială: Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că pe secția de cale ferată 804, în zona localității Țăndărei, judeţul Ialomița, un tren marfar (30 de vagoane – container), care circulă pe relația Agigea – Sfantu Gheorghe, s-a defectat în linie curentă. Traficul feroviar se desfășoară pe un fir alternativ.

Din cauza acestei defecțiuni, dat fiind faptul că bariera la nivel cu calea ferată este coborâtă, traficul rutier este întrerupt pe DN2A, drum destinat doar autocamioanelor. Evenimentul nu s-a soldat cu victime. Se acționează pentru remedierea situației.


Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.23