Trădare în PSD. Pieleanu, despre înlocuirea lui Țuțuianu: Asta o știu exact

Marius Pieleanu a comentat decizia de înlocuire a lui Adrian Țuțuianu din funcția de Ministru al Apărării. Acesta a lansat un scenariu potrivit căruia Adrian Țuțuianu a fost ”lucrat” de către cei aflați în apropiere de Liviu Dragnea.

Sociologul nu consideră că a fost o eroare de comunicare comunicatul în urma căruia Țuțuianu și-a pierdut portofoliu, ci acesta a fost pretextul, întrucât Adrian Țuțuianu are o poziție foarte bună atât în partid cât și în afara lui. Mai exact, Liviu Dragnea a fost ”informat eronat” de către cei care voiaiu să-i ”taie aripile” lui Adrian Țuțuianu.

”Eroarea de comunicare a fost pretextul. Cauza de fond a fost poziția foarte bună pe care Adrian Țuțuianu o are ca imagine în partid și în afara lui.

E prea mult să spunem că lui Liviu Dragnea îi e teamă. El a ieșit extrem de întărit inclusiv în urma deciziei Înaltei Curți de a trimite dosarul pe fond, povestea cu ieșirea la pensie a unuia dintre judecători. Liviu Dragnea nu are probleme de legitimiare în PSD, dar, în mod evident, Adrian Țuțuianu era pe un trend ascendant. Mai degrabă cei din jurul domnului Liviu Dragnea și-au dorit să-i fie tăiate aripile domnului Adrian Țuțuianu și nu președintele partidului.

Din nefericire PSD are azi foarte mulți veleitari care îl informează extrem de eronat uneori pe Liviu Dragnea. Asta o știu exact. L-am văzut de-a lungul timpului pe președintele PSD luând decizii care nu aveau legătură cu interesele strategice ale PSD-ului, tocmai din cauza acestor informări”, a precizat sociologul Marius Pieleanu la România TV.

[citeste si] 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel