Toader, întâlnire cu Iohannis. Precizarea ministrului Justiției

Ministrul Justiției, Tudorel Toader, a discutat, vineri seară, la Antena 3, despre o posibilă întâlnire cu președintele Klaus Iohannis.

Ministrul Tudorel Toader a spus că, mâine, va pleca în Japonia, în cadrul unei vizite oficiale. Întrebat dacă, la întoarcerea din Japonia, are programată o întrevedere cu președintele României, Klaus Iohannis, ministrul Justiției a spus: „Când o voi programa, vă voi anunța".

VEZI ȘI Toader, DECIZIE privind revocarea lui Kovesi: Asta voi face

De asemenea, întrebat dacă consideră întâlnirea necesară înainte de prezentarea raportului din Plenul Parlamentului, a oferit următorul răspuns: „Nu știu dacă necesară, dar sigur utilă".

[citeste si]  

Ministrul Tudorel Toader a anunțat că urmează să prezinte evaluarea șefei DNA chiar în plenul Parlamentului.

Amintim că ministrul Justiţiei s-a întâlnit, vineri, cu ambasadorul Japoniei în România, Kisaburo Ishii. Potrivit unui comunicat al Ministerului Justiţiei, vineri, la sediul Ministerului Justiției, a avut loc întrevederea ministrului Tudorel Toader şi a secretarului de stat Marieta Safta cu ambasadorul Japoniei în România, Kisaburo Ishii, care a fost însoţit de Tomotaka Yoshimura - secretar I. Întrevederea a constituit un bun prilej pentru consolidarea relaţiilor bilaterale şi manifestarea dorinţei reciproce de a continua buna colaborare dintre cele două state, arată Ministerul Justiției.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel