Titus Corlățean, VIRULENT la scrisoarea lui Cîțu: „E de o extremă gravitate! Asta voi face!“

Foto Agerpres
Foto Agerpres

Vicepreședintele Senatului României, Titud Corlățean, a avut o reacție virulentă față de scrisoarea dusă de Florin Cîțu la sediul PSD. Iată ce a spus acesta.

Vicepreședintele Senatului, Titus Corlățean, a avut o reacție virulentă față de scrisoarea pe care Florin Cîțu a dus-o astăzi la sediul PSD. Iată ce a spus fostul ministru de externe:

„Această scrisoare, dincolo de elementele polemice, populiste, de campanie adresate PSD-ului, conține un element pe care îl calific de la bun început de o extremă gravitate. Reia o formulă folosită în stradă, în mediile online și asumată chiar și de intelectuali asumați de dreapta, respectiv „ciuma roșie“. Este cazul să spunem foarte clar anumite lucruri, în mod public și să vedem consecințe instituționale care decurg din asumarea de către dreapta românească, PNL și liderii săi, a acestei formule, „ciuma roșie“.

Solicit în mod public și oficial Procurorului General al României și Parchetului General să se autosesizeze cu privire la aceste fapte de o extremă gravitate, care încalcă și tratate internaționale foarte importante, acordurile de pace, dar și legislația din România, un stat european și euroatlantic. Solicit Procurorului General al României să iasă din pasivitate și să se exprime public pe această temă care riscă să aducă atingere unor fundamente democratice ale statului român, european și euroatlantic.

Vreau să mă adresez public asociațiilor evreiești din România, vreau să pun o întrebare publică Institutului Ellie Wiesel, pe care noi întotdeauna l-am susținut în funcționarea sa, după cum am susținut asociațiile evreiești și protejarea etnicilor evrei la protejarea identității împotriva oricărui atac ce i-a vizat. Vreau să solicit public o reacție din partea acestora pe această temă“, a punctat Corlățean, conform db24news.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel