Știre despre judecătorul Mustață. Ciutacu, remarcă despre anumiți jurnaliști

Victor Ciutacu a făcut un comentariu vizavi de jurnaliștii care nu au dat știrea că judecătorul Stan Mustață a murit.

”Vorbeam cu Mana. Despre o specie bizară de (sub)oameni. Ziariști încă în exercițiu sau foști jurnaliști. Care au ales activismul militant. E treaba și lor. Și, evident, a celor care-i țin pe bani. Că nu se hrănesc cu aer. Unii dintre ei chiar au făcut, cândva, performanță în presă. Dar le-a trecut. Astăzi au ajuns la apogeu. Moartea unui (controversat) judecător, în detenție, e o știre. Care, dacă ai vreo treabă cu meseria asta păcătoasă, nu poate să treacă neremarcată; nu obligatoriu comentată. Ei bine, fiindcă informația nu convine plătitorilor și scopurilor militantismului poreclit civic, toți s-au întors cu spatele. Ca pe vremuri. "Dacă nu dăm noi, nu există". La fel de greșit și acum ca și atunci. Informația circulă. Și lumea vede. Ba chiar judecă...”, a scris Victor Ciutacu pe Facebook.

Judecător Stan Mustață, aflat în detenție, a murit miercuri seara, în urma unui infarct miocardic, potrivit avocatei sale.

Lorette Luca a anunțat, la Antena 3, că Mustaţă a fost transferat la ora 02:00 noaptea de la Penitenciarul Rahova, la Penitenciarul Giurgiu, deşi starea sa de sănătate era deteriorată

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel