Timișoara-Capitală Națională a Tineretului în 2016

Angelo Ardelean / 15 dec 2015 / 17:09 Salveaza PDF Comentarii
Sursă:www.romania.travel
Sursă:www.romania.travel

Municipiul Timișoara va fi Capitala Națională a Tineretului din România, în anul 2016, în cadrul unui proiect rulat în parteneriat de primărie cu o bancă comercială, sub îndrumarea organizației PONT, aceeași care generat proiectul Cluj-Capitală Europeană de Tineret din 2015, a declarat, marți, primarul Nicolae Robu, conform Agerpres.

"Vom avea o agendă cu mai multe activități speciale pentru tineret, care va fi definită în cadrul acestui parteneriat și care va fi sprijinită financiar de către municipalitate, dar vom face apel și la agenții economici din Timișoara și vom încerca să obținem și bani de la Guvern", a explicat primarul.

[citește și]

Municipalitatea vrea să angreneze și tineri care vor să se implice ca persoane fizice și șă-și aducă aportul la acest proiect, amatorii fiind invitați să-și trimită un CV și o scrisoare de intenție pe adresa de e-mail a primăriei.

Robu preciza recent, pe marginea acestui subiect, că bugetul pentru proiectele destinate tineretului pentru anul viitor va fi mult crescut, de la 400.000 de lei în 2015, la 1 milion de lei în 2016, ca să se poată onora această poziție.

Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2020 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.25