Teodorovici, atac la Iohannis: Sper ca NOUL președinte să aibă altă abordare

Anca Murgoci / 12 iun 2019 / 10:28 Salveaza PDF Comentarii
Eugen Teodorovici
Descriere foto: Eugen Teodorovici

Ministrul Teodorovici, aflat la dezbaterea UPGRADE ROMANIA: MARILE PROIECTE DE INVESTIȚII ÎN 2019 organizată de trustul de presă DC Media Group, i-a dat o replică dură lui Klaus Iohannis.

Eugen Teodorovici a zis că se așteaptă ca noul președinte al României să aibă altă abordare decât Klaus Iohannis.

Aflat la dezbaterea UPGRADE ROMANIA: MARILE PROIECTE DE INVESTIȚII ÎN 2019, ministrul Finanțelor Eugen Teodorovici a citit ce a spus Klaus Iohannis care participa la ședința plenară a Coaliției pentru Dezvoltarea României.

”Ascult ce se discută aici, dar citesc și ce discută dincolo. Nu cred avem de-a face cu cea mai bună abordare, dacă vrem investiții cu adevărat în România. Nu cred că oameni importanți în stat trebuie să prezinte, culmea, în fața companiilor cu capital străin, o situație alta decât este. Nu cred că asta este menirea celui mai înalt demnitar în stat!”, a zis Eugen Teodorovici în cadrul dezbaterii organizate de DC News și DC Business.

Sper ca noul președinte să aibă altă abordare constructivă. O zic strict din dorința de a schimba lucrurile pe fond în România. Nu zic că cineva este perfect, dar spun că împreună, lucrurile se pot schimba în bine”, a mai spus Eugen Teodorovici.

Iată răspunsul complet în video:

 

 

Trustul de presă DC Media Group, din care fac parte DC News şi DC Business, a organizat miercuri, 12 iunie, dezbaterea UPGRADE ROMANIA: MARILE PROIECTE DE INVESTIȚII ÎN 2019.


Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.23