Teodorescu (PSD Tulcea), la finalul CExN: Deciziile de validare a candidaturilor nu au fost influenţate de nimeni, a fost vot liber

Preşedintele PSD Tulcea, Horia Teodorescu, a declarat, vineri, că în cadrul reuniunii Comitetului Executiv Naţional al social-democraţilor deciziile pentru validarea candidaturile la conducerea partidului nu au fost influenţate de nimeni. 

'Din ce am văzut eu în sală, premierul chiar nu a fost implicat sau nu a dat vreo tentă în dreapta sau în stânga pentru un anumit candidat. Nici la retragerea lui Eugen Teodorovici nu s-a insistat. A fost o decizie a domniei sale, a fost luată în considerare... Chiar nu s-a simţit că cineva trage pentru o persoană sau alta. Au fost decizii libere astăzi, vot liber... Fiecare şi-a spus punctul de vedere, deciziile nu cred că au fost influenţate de niciun fel, de nicio persoană, şi cu atât mai mult de doamna prim-ministru', a spus Horia Teodorescu, la finalul CExN.

În opinia acestuia, Congresul partidului este singurul abilitat să decidă cine va ocupa funcţiile de conducere. 'Toţi colegii care candidează au şansa lor. (...) Cred că Congresul este abilitat să aleagă o persoană pe care şi-o doreşte în orice funcţie de conducere din Partidul Social Democrat. (...) Votul va decide cine va fi persoana aleasă', a precizat Teodorescu.

Comitetul Executiv Naţional al PSD s-a reunit, vineri, pentru a valida candidaturile depuse pentru conducerea partidului, dar şi pentru a stabili agenda Congresului extraordinar, care urmează să aibă loc sâmbătă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel