Teodor Meleșcanu: Românii din Diaspora să voteze dimineața

Ministrul de Externe, Teodor Meleșcanu, a declarat că  Executivul  nu rezolvă  în ultimul ceas situaţia secţiilor de vot din străinătate.

Teodor Meleșcanu a declarat, vineri,  într-o conferință de presă, că nu se pot deschide noi secții în străinătate și a precizat încă o dată că nu MAE organizează alegerile prezidențiale, ci Biroul Electoral Central (BEC).

„Revin cu recomandarea către cetatenii români care votează în străinătate că în măsura posibilității să se prezinte începand cu primele ore, pentru a evita aglomerarea. Le recomand să utilizeze timpul, începând cu ora 7 și pe durata celor 14 ore în care se poate exprima votul. Sunt aici și să trag un semnal de alarmă pentru că am primit deja semnale și dau exemplul oficiului Londra, dar nu e singurul, unde lista a fost completată până la 7 cu personal MAE, dar alți membri din mai multe secții, reprezentanți ai partidelor, au anunţat că nu se vor prezenta duminică la scrutin", a spus Teodor Meleșcanu.

Citește și: AELGERI PREZIDENȚIALE 2014, TURUL 2, 16 NOIEMBRIE: Soluția lui Teodor Meleșcanu pentru a crește capacitatea de vot în DIASPORA 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel