Teo Trandafir: Mi-aș da viața pentru Adrian Sârbu

Teo-Trandafir
Teo-Trandafir

Teo Trandafir a declarat că și-ar da viața pentru Adrian Sârbu, reacția acesteia venind după reținerea omului de afaceri.

”Să nu le încurcăm. Eu vorbesc în continuare despre un om, despre calitatea sa umană personală, iar Mircea vorbește despre lucrurile pe care le știe. Da (mi-aș da viața pentru Adrian Sârbu - n.red.).

Adrian Sarbu nu este prietenul meu, e mentorul meu, e omul care m-a ghidat în viața asta, care m-a adus până aici, care atunci când m-am rătăcit m-a adus înapoi, care m-a disprețuit când a trebuit", a declarat Teo Trandafir, marți seară, la Kanal D, dupa ce Adrian Sarbu fusese reținut, în prezent fiind arestat preventiv.

Prezentatoarea de la Kanal D a explicat că în cele mai grele momente ale vieții sale, fostul patron al Pro TV-ului a readus-o cu picioarele pe pământ.

"Mai mult decât atât. Dacă o întrebați pe mama cine e Adrian Sârbu, e mai important decât dacă mă întrebați pe mine. Mama e un om discret, dar o să vă spun eu. Mama se uita la fotografiile cu mine și se întreba ce o să se întâmple cu ea când eu o să mor, iar eu mă uitam și mă întrebam ce o să se întample cu copilul meu atunci când o să mor", a spus Teo Trandafir.

Vedeta de televiziune a continuat, spunând că Adrian Sarbu a sprijinit-o moral, dar și material, sentimental și intelectual.

"A băgat în mine toată încrederea de care aveam nevoie, mi-a băgat în cap că o să trăiesc și acum copilul meu are mamă”, a mai spus Teo Trandafir.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel