Tenis: Nadal merge la Londra cu intenţia de a participa la Turneul Campionilor

Tenismanul spaniol Rafael Nadal, noul număr unu mondial, se va deplasa miercuri la Londra, cu intenţia de a participa la ultima competiţie a sezonului din circuitul profesionist, Turneul Campionilor, în ciuda problemelor medicale cu care s-a confruntat în ultima perioadă, a anunţat purtătorul său de cuvânt.

La sfârşitul săptămânii trecute, Nadal s-a retras de la turneul ATP Masters 1.000 de la Paris, înaintea semifinalei împotriva canadianului Denis Shapovalov, acuzând dureri la muşchii abdominali, iar prezenţa sa la competiţia de la Londra era sub semnul întrebării. În urma analizelor efectuate luni, la Mallorca, s-a stabilit că Nadal a suferit o întindere musculară în zona abdominală şi urmează în prezent un tratament specific, potrivit unui comunicat dat publicităţii marţi, în care se precizează, totodată, că liderul ATP va începe antrenamentele miercuri, după sosirea sa în capitala britanică.

'Începând de joi sau vineri, în funcţie de modul în care evoluează recuperarea, va începe în mod progresiv adaptarea sa la serviciu', se mai arată în comunicatul citat de cotidianul sportiv AS. La Turneul Campionilor, care va avea loc între 10 şi 17 noiembrie, Rafael Nadal va încerca să îşi apere poziţia de numărul unu mondial în faţa sârbului Novak Djokovic, cel care a ocupat până luni fotoliul de lider, informează Agerpres. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel