Ștefania, femeia jandarm. Dragnea: Aveau nevoie de un mort. Sunt criminali!

Ștefania, femeia jandarm. Dragnea: Aveau nevoie de un mort. Sunt criminali!
Ștefania, femeia jandarm. Dragnea: Aveau nevoie de un mort. Sunt criminali!

Liviu Dragnea a vorbit, marți seară, la Antena 3, despre Ștefania, femeia jandarm bătută de manifestanți în Piața Victoriei.

„Am crezut că va fi omorâtă. Doamne ajută că a scăpat! Aveau nevoie de un mort. Ca să poate să iasă să ceară să plece Guvernul. Oamenii care gândesc așa sunt criminali! Cei care își doresc să moară cineva pentru a-și atinge niște scopuri politice", a spus liderul PSD Liviu Dragnea la Antena 3.

Întrebat cine erau ei, a răspuns: „Toți cei care au incitat, care au încurajat și organizat aceste violențe. Nu acest protest, aceste violențe”.

„Că acolo au fost oameni care au venit să protesteze pașnic... e dreptul lor și mă bat și pentru asta! Mă bat să aibă dreptul garantat de a protesta împotriva oricui. Dar nu pot fi de acord cu violențele", a precizat președintele PSD.

Proteste la poarta lui Iohannis

Liviu Dragnea a mai declarat marţi că este foarte posibil ca PSD să înceapă „protestele la poarta” preşedintelui Klaus Iohannis, deoarece „există o fierbere foarte mare” în partid. „Există o fierbere foarte mare în partid - asta e fierberea, nu scrisorile unor colegi şi colege - că de ce nu începem şi noi protestele la poarta lui Iohannis? Şi este foarte posibil să începem lucrul ăsta. O să avem un Comitet Executiv la sfârşitul lunii şi o să decidem. Nu cu pietre, nu cu foc, nu cu cuţite, nu cu bătut jandarmi - proteste cum am mai făcut. (...) N-am vorbit cu niciun coleg asta, eu vă spun doar ce îmi vine de la colegii din judeţe”, a declarat Dragnea, la Antena 3.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel