Țeapă de 40.000 de lei. Atât a plătit pe un lingou de aur fals

Un bărbat din Deva a fost înșelat cu peste 40.000 de lei în schimbul unui lingou de aur. Acesta era însă fals. 

Un bărbat din Deva a fost înşelat de un tânăr de 26 de ani, din Sebeş-Alba, care i-a vândut, cu peste 40.000 de lei, un lingou despre care a susţinut că ar fi din aur, ulterior dovedindu-se că obiectul era confecţionat dintr-un metal comun, scrie Agerpres. 

Tânărul a fost reţinut de poliţişti după ce a încercat să mai vândă păgubitului încă un lingou asemănător, a informat joi Inspectoratul de Poliţie al Judeţului (IPJ) Hunedoara.

Potrivit poliţiştilor, persoana păgubită, în vârstă de 52 de ani, a relatat iniţial că a cumpărat lingoul de la un tânăr pe care nu-l cunoaşte, la un preţ de 80 lei pe gram. Când şi-a dat seama că a fost înşelat, bărbatul s-a adresat Poliţiei Deva şi a spus că, în urma unei înţelegeri telefonice, bărbatul necunoscut s-a oferit să îi mai vândă un alt "lingou din aur".

Polițiștii au deschis o anchetă 

"Poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale Deva (...) au realizat o acţiune de prindere în flagrant, pe o stradă din municipiul Deva, a unui tânăr de 26 ani, din municipiul Sebeş. Asupra acestuia din urmă au fost găsite două lingouri din metal comun, similare cu cel cumpărat de partea vătămată", se arată într-un comunicat al IPJ Hunedoara.

Tânărul a fost reţinut pentru 24 de ore, fiind acuzat de săvârşirea infracţiunii de tentativă la înşelăciune, şi va fi prezentat magistraţilor în vederea luării măsurilor legale.

Poliţiştii continuă cercetările în acest caz, în vederea stabilirii întregii activităţi infracţionale a celui în cauză şi a posibililor săi complici.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel