Taxiul cu Bomboane, vandalizat. ”Explicați voi copiilor...”

Alexandru Ichim / 09 iul 2019 / 14:58 Salveaza PDF Comentarii
FOTO: Facebook / Taxiul cu Bomboane
Descriere foto: FOTO: Facebook / Taxiul cu Bomboane

Un automobil al unei asociații, denumit ”Taxiul cu Bomboane”, care face acte caritabile pentru copiii bolnavi a fost vandalizat. 

”Bombomobilul, deși inscripționat cu personaje dragi copiilor, a rămas fără catalizator, fără filtru de particule și tot ce ține de bunul mers al automobilului. Trebuie să întrerupem proiectul ”O zi cât o vacanță”, un proiect în care copiii cu probleme medicale și care provin din familii și cu nevoi sociale, nu vor mai avea parte de o zi de poveste prin care partenerii noștri le asigurau o zi de vară, un prânz, o intrare la delfinariu, o zi de bucurie”, a precizat Cristian Roman, președintele Asociației ”Taxiul cu Bomboane”, în direct la România TV. 

”Eu bănuiesc pe cineva, dar știți cum e, "hoțul cu un păcat, păgubașul cu o mie"! Este mașina cu care, până acum, 70 de copii au ajuns la delfini și lei de mare! Mașina care a dus, pentru prima oară la mare, 20 de copii! Ce minte, dar mai ales ce inimă poți, sau nu le ai pe nici una!!! Din păcate, proiectul #ozicâtovacanță, se întrerupe! Explicați voi copiilor ce nu își mai văd visul împlinit, de ce!”, au mai spus reprezentanții Asociației pe pagina lor de Facebook

Pentru refacerea automobilului este nevoie de catalizator, filtru particule, coliere, sonde, conducte de presiune, sondă Lambda, iar bugetul estimat se ridică la aproximativ 6.000 de lei. 

Cei care doresc să facă o donație o pot face în contul următor: 

 

Asociația Taxiul cu Bomboane la CEC - sucursala Traian.

IBAN: RO75CECEB30930RON4291146. Cont în lei.

Și proiectul #ozicâtovacanță, poate merge mai departe.


Te-ar putea interesa


Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.25