Tăriceanu spune ce ar fi vorbit cu Dăncilă: A venit să-mi propună asta!

Sursa foto: Agerpres
Sursa foto: Agerpres

Călin Popescu Tăriceanu a spus la Digi 24 ce ar fi vorbit cu Viorica Dăncilă, la un moment dat, în august. 


"Am avut o discuţie cu doamna Dăncilă, la un moment dat în luna august. În momentul în care a înţeles că suntem nemulţumiţi de modul în care merge guvernarea, i-am spus doamnei Dăncilă: 'Uitaţi-vă puţin că suntem într-o defensivă de doi ani de zile. Percepţia generală a populaţiei este proastă, cu toate că sunt anumite lucruri care s-au făcut bine, anumite performanţe economice bune: creştere economică, salarii mărite, pensii mărite, şomaj redus. Dar de ce e percepţia proastă? Pentru că sunt alte lucruri care sunt taxate sever de către oameni: percepţia legată de corupţie, incompetenţa, nepotismul. Haideţi să încercăm să corectăm aceste lucuri şi să vedem cum mergem mai departe. Trebuie să facem nişte lucruri importante: restructurarea guvernului, recalibrarea programului de guvernare, reducerea numărului de secretari de stat'.

După ce mi-a spus că da, este de acord, mi-a spus că nu poate să le facă din diferite motive: că sar în sus organizaţiile, că nu are majoritate în Parlament. A fost de acord în principiu, dar urma să le transpunem. Când să le transpunem nu s-a mai făcut nimic. I-am spus doamnei Dăncilă: ' Doamna Dăncilă, îmi pare rău, nu merge, scârţâie'. Atunci a venit cu această propunere: să mergem pe liste comune la alegerile parlamentare din 2020. I-am spus: 'vă mulţumesc, nu mai am încredere. Am făcut o înţelegere în privinţa susţinerii unui candidat comun la alegerile prezidenţiale şi nu aţi respectat înţelegerea, a doua oară nu mai pot să merg în felul acesta' ",  a spus Tăriceanu, la Digi 24. 

VEZI ŞI Tăriceanu, despre Kovesi, la Digi 24: Slugărnicie! Duplicitate! Știu că nu vă face plăcere să auziți ce zic acum

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel