Tăriceanu, probă pentru președinte: Dacă Iohannis nu îl demite pe Lazăr înseamnă că e complice

Klaus Iohannis
Klaus Iohannis

Călin Popescu Tăriceanu a spus că Augustit Lazăr ar trebui retras din funcția de procuror general.

”Dacă președintele Klaus Iohannis nu îl demite pe Augustin Lazăr înseamnă că este complice cu torționarii regimului comunist. Iohannis s-a declarat tot timpul fervent anti-comunist. Este proba pe care trebuie să o dea ca să-l credem că nu are doar un discurs de fațadă și că, de fapt, în spate sunt poate interese care îl determină să-l țină în funcție pe Lazăr”, a zis Tăriceanu la Antena 3 în emisiunea lui Radu Tudor. 

Reverificarea lui Lazăr

Colegiul Consiliului Naţional pentru Studierea Arhivelor Securităţii (CNSAS) a decis joi reverificarea procurorului general Augustin Lazăr în ceea ce priveşte calitatea de lucrător sau colaborator al securităţii comuniste, având în vedere informaţiile şi elementele noi care au fost dezbătute în presă.

"Având în vedere informaţiile apărute în spaţiul public referitoare la procurorul general al României, Augustin Lazăr, Colegiul CNSAS, în şedinţa de astăzi, 04.04.2019, a decis reverificarea sa, pornind de la elementele noi care au fost dezbătute în mass-media", se arată într-un comunicat al CNSAS.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel