Țapardel, atac Iohannis: Seamănă panică în populaţie

Preşedintele României, Klaus Iohannis, şi-a făcut un obicei ca la fiecare apariţie în public să lanseze minciuni şi atacuri aberante la adresa Guvernului. Nu este prima dată când actualul şef al statului se foloseşte de cifrele economice pentru a dezinforma şi a induce o panică nejustificată printre români", susține europarlamentarul social democrat, Claudia Țapaedel. 

„Aflat întâmplător în cea mai înaltă funcţie a statului român, Klaus Iohannis alege să se facă de râs la final de mandat. Din lipsă de subiecte şi aflat în criză de imagine, Iohannis se foloseşte de un subiect atât de important pentru români, cum este bugetul de stat, ca să arunce în stânga şi în dreapta cu minciuni. Actualul şef al statului este singurul vinovat pentru întârzierea intrării în vigoare a bugetului, iar românii ştiu foarte bine acest lucru. În loc să fie preşedintele tuturor românilor, Klaus Iohannis preferă să fie preşedintele partidelor din opoziţie, care au dovedit la dezbaterile din Parlament că nu sunt interesate decât de mesaje populiste”, a declarat europarlamentarul social-democrat, Claudia Ţapardel.

Manipulare de joasă speță

Țapardel mai spune că faptul că preşedintele Klaus Iohannis a anunţat promulgarea Legii bugetului asigurărilor sociale de stat, deşi a retrimis Parlamentului Legea bugetului de stat, este încă o dovadă clară cu actualul şef al statului nu înţelege nimic din principiile economice. „Gestul lui Iohannis de a promulga Legea bugetului asigurărilor sociale de stat în paralel cu refuzul promulgării Bugetului pe 2019 ne arată un preşedinte al României incapabil să înţeleagă felul în care se pune în practică un buget şi este o dovadă clară de incompetenţă. Este strigător la cer ceea ce face Klaus Iohannis, încercând să asmută pensionarii din România împotriva PSD, adică exact împotriva singurului partid care a majorat pensiilor românilor ori de câte ori s-a aflat la guvernare. În plus, PSD este singurul partid care a avut curajul să promoveze o nouă lege a pensiilor care va face dreptate în sistem, iar veniturile pensionarilor vor fi majorate în acest an. Este o manipulare de joasă speţă ceea ce face Klaus Iohannis, care preferă să intre în istorie ca un preşedinte ce blochează şi pune beţe în roate, fără să pună nimic în loc”, a precizat Claudia Ţapardel.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel