Tânăr prins în flagrant cu peste 1.000 de pastile de Ecstasy

FOTO: Poliția Română
FOTO: Poliția Română

Poliţiştii de combatere a criminalității organizate din Mureş cercetează trei bărbaţi bănuiţi de introducerea în ţară şi cumpărarea, fără drept, de droguri de mare risc. Două persoane au fost arestate preventiv pentru 30 de zile, iar față de o a treia persoană a fost luată măsura arestului la domiciliu.

Poliţiştii au surprins în flagrant delict un bărbat, de 22 de ani, din Târgu Mureş, în timp ce ridica, de la un oficiu poştal din localitate, un colet care conţinea droguri de mare risc.

Coletul în cauză conţinea 1.062 de comprimate de Ecstasy şi ar fi fost introdus în ţară, în urma unei expediţii din Olanda, în baza unei comenzi online.

La aceeaşi dată, poliţiştii au reuşit prinderea în flagrant delict a altor doi bărbaţi, de 21, respectiv 28 de ani, ambii din judeţul Mureş, care s-au prezentat pentru ridicarea aceluiaşi colet, ai cărui destinatari ar fi fost cei doi bărbaţi. Cei în cauză sunt bănuiți că ar fi introdus în ţară droguri de mare risc, în vederea comercializării ulterioare a acestora.

În aceeași zi, au fost efectuate trei percheziții domiciliare, la locuinţele celor trei bărbaţi, fiind ridicate mai multe telefoane mobile şi laptopuri.

Cercetările sunt continuate, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de introducere în ţară, fără drept, de droguri de mare risc şi cumpărarea, fără drept, de droguri de mare risc.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel