Tânărul din Jilava care a terorizat o bătrână, audiat de Poliție

Tânărul din Jilava care a agresat o bătrână ținând-o de guler și învârtind-o ca pe o elice a fost găsit de poliţişti şi dus la audieri, alături de cei patru prieteni ai săi care au asistat la agresiune.

Acesta era căutat de polițiști după ce pe site-ul cotidianului britanic Daily Mail au fost publicate imagini în care agresează o femeie în vârstă, ținând-o de guler și învârtind-o ca pe o elice.

Reprezentanții Inspectoratului Județean de Poliție (IPJ) Ilfov au precizat, pentru Mediafax, că nu a fost depusă nicio plângere în acest caz, demersurile de a-l găsi pe tânăr fiind pornite în urma unei autosesizări.
"Cercetările au fost demarate în urma unei autosesizări de ieri (vineri - n. r.), când ne-a fost prezentat materialul video respectiv. Nu a fost depusă nicio plângere în urma acestui incident", a declarat anterior, pentru MEDIAFAX, purtătorul de cuvânt al IPJ Ilfov, Claudia Burada.

VEZI ȘI: Îngrozitor! Cum terorizează acești tineri o bătrână - VIDEO 

În cazul în care nu va fi depusă nicio plângere împotriva tânărului, acesta va fi sancționar doar contravențional, a precizat Burada.

"În cazul în care va fi depusă o plângere, se va stabili atunci caracterul faptei și, cel mai probabil, va fi deschis dosar penal", a adăugat purtătorul de cuvânt al IPJ Ilfov.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel