Surpriză: Pe cine a adus Țapardel în Parlamentul European: S-a ținut de cuvânt

Claudia Țapardel
Claudia Țapardel

Claudia Țapardel, europarlamentar PSD, s-a ținut de cuvânt. 

Europarlamentarul Claudia Țapardel promisese că îi va duce pe finaliștii concursului Antena 3 - "100 România" la Bruxelles să vadă cum funcționează Parlamentul European.

”Le spun finaliștilor că au un mare potențial politic. Vine această declarație din partea unui politician care este pe scena politică de 18 ani și și-a construit cariera etapă cu etapă. Să știți că v-ați calificat și pentru un post la Bruxelles, pentru că ați dat răspunsuri într-un minut, un minut și 30 de secunde. Chiar și au am dificultăți să mă încadrez în acel minut pe care ni-l oferă Parlamentul European la Bruxelles.

Pentru că am ajuns la discuția despre Bruxelles, vreau să vă spun că voi fi foarte onorată ca pe cei patru finaliști să îi invit la Bruxelles, să cunoască instituția Parlamentului European și modul în care europarlamentarii își desfășoară activitatea", a spus Claudia Țapardel care astăzi s-a ținut de cuvânt.

(w670)

Iosefina Pascal, una dintre concurente, spunea că apreciază inițiativa Claudiei Țapardel vizavi de invitația în Parlamentul European.

"Felicitări tuturor și îi mulțumesc mult doamnei Țapardel pentru inițiativa de a merge toți 4 la Bruxelles. Vă garantez că dacă mi se acordă șansa de a vorbi în Parlamentul European, o să am un discurs impecabil. Un discurs ambalat în cea mai fluentă engleză, asta, așa, ca să nu avem vorbe la proces, cum că "nu știu și nu îi interesează". Cât despre rezultatul meu, sunt împăcată cu ceea ce am spus, în timpul alocat și că astăzi am văzut că un discurs politicianist, lipsit de patos și de empatie, cântărește mai mult în ochii publicului larg. Mă rog doar să nu se întâmple la fel si la alegerile de la anul, pentru că atunci, discursul meu "prea negativ", va caracteriza perfect rezultatele viitoarelor alegeri. Vă iubesc și vă multumesc absolut tuturor pentru susținere. Noi ne-am susținut reciproc si o facem zilnic, angajându-ne in dezbateri pe Facebook, sau în persoana, alții au avut parte de mobilizare politică "de dreapta" alții au spus ce vrea lumea sa audă, nu ce se întâmplă de fapt, iar eu am conștiința liniștită", a spunea tânăra imediat după concurs.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel