EXCLUSIV  Sunet la maximum. Bianca Ionescu, detalii din culise: Nu vă ascund! Și eu am plecat

Denisa Zamfir / 17 Martie 2019 / 09:38 Salveaza PDF Comentarii
Spectacol
Spectacol

Bianca Ionescu, director general al Teatrului National de Opereta, a discutat în cadrul interviului DCNews despre problema evenimentelor, spectacolelor, care au sunetul dat la maximum și creează disconfort în rândul mai multor persoane. 

Bianca Ionescu a afirmat că în cadrul spectacolelor de operetă este nevoie ca sunetul să fie dat puțin mai tare pentru că altfel acel spectacol nu ar mai fi la fel de bine perceput, însă au fost evenimente la care a participat și a fost nevoită să se retragă din cauza sunetului dat la maximum.

''Pentru Spectacolul Dacica, care este un spectacol electronic combinat cu clasic din punct de vedere al acompaniamentului și al repertoriului. Este un spectacol total de atmosferă, care pe undeva, dacă nu este cântat mai tare decât media generală pe care o avem atunci când intrăm într-o sală de spectacol de operată, nu este la fel de bine perceput. Încercând să facem sonorul un pic mai decent, au fost oameni care au agreat acest gen de operetă. Tu inviți la operetă, dar muzica este un pic mai tare. Când dai sonorul puțin mai încet, sunt spectatori care spun că ar merge un pic mai tare. În general, noi ne străduim să nu stricăm sonoritatea sau să permitem un disconfort să dăm sonorul la maximum.

''Nu vă ascund'

 

Trebuie să vă spun că două Revelioane le-am ratat din cauză că a trebuit să plec la o altă oră decât mă așteptam din cauza faptului că era muzica foarte tare. Este o modă oare? Probabil că aici este așa: câtă vreme cei care sunt părtași la acest eveniment, ce zic: n-am să mă duc și să stric atmosfera că poate se supără o altă persoană și suportă cu stoicism ceva ce lui nu îi place. Eu personal aleg să plec. Nu îmi place, nu am cum să mă cert cu o sală întreagă. La Revelioane sunetul amplificat de DJ este foarte tare, mai ales după o anumită oră când probabil lumea trebuie să fie ușor în transă și nu mai contează ce ascultă. Nu vă ascund, este un fenomen cu care într-adevăr nu sunt de acord. Lucrurile acestea sunt extrem de neplăcute mai ales pentru că tu te duci să te distrezi'', a povestit Bianca Ionescu, în interviul acordat DCNews.

 Urmărește răspunsul integral în VIDEO

 

Vezi și:  Bianca Ionescu, informații de culise: Aici este un soi de luptă pe care noi o avem

Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.24